Friday, March 27, 2009

Tere kõik tublid käsitööga tegelevad inimesed!



Pöördun teie poole üleskutsega osaleda Võrumaa Arenguagentuuri poolt korraldataval Võrumaa noortele suunatud päeval "Mõte vabaks".

Nimetatud üritus toimub 16. mail Võru Kagukeskuses ja selle lähiümbruses. Ürituse kandvaks ideeks on noori võrukaid ja võrumeelseid rohkem ärgitada aktiivsusele ja ettevõtlikkusele.

Ürituse korraldamisse on kaasatud mitmeid noorteorganisatsioone, õpilasi, õpetajaid eestvedajaid, asutusi.

Seoses eelarvenappuse ja kriisiga kutsun üles võimalikke kudujaid, kelle nobedate näppude all valmivad imelised ja soojad sokipaarid. Soki kinkimise idee tuli noortelt enestelt ja meie arust on see väärt mõte. Soojad südamega kootud sokid tuletavad end jalga soojendades rohkem meelde, kui diplom seinal, või sahtlis.

Palun kõiki tublisid, kes tahavad ja saavad projektis kaasa lüüa, anda endast märku allolevatel kontaktidel.

Sokid peaksid valmis olema hiljemalt 10. maiks 2009!

Oodatud on ka üksikpaarid sokikesi, mida mitmeküllasem see varasalv tuleb, seda rohkem rõõmu saame noortes tekitada. Päeva logoks saab vahva lammas, kes soovib oma oskusi ka päeva logo sissekududes, saab selle logo minu käest eraldi failina.

Sokid lähevad kingitusteks õpilasfirmade esindajatele, kes sel päeval oma tooteid Kagukeskuses näitavad ja müüvad, samuti neile noortele, kes võtavad osa Võrumaa Parim Äriplaan konkursist.



Võrumaa noorte päevast "Mõte Vabaks" leiab õige varsti rohkem infot meie kodulehelt!





Positiivset vastukaja oodates,



Ene Kerge

Võrumaa Arenguagentuur
Kodanikuühenduste konsultant
Tel/fax 78 68 367, 52 99 550
www.vaa.ee

No comments:

Post a Comment